Contact

Voor meer informatie, dank u het onderstaande formulier invullen:

  Uw naam (en die van de spelers(s) als het je niet is)

  Uw Email

  Jaar van geboorte - Facultatief als >18

  Geslacht (Vrouw/Man/Anders/niet gespecificeerd) - Facultatief

  Subject

  Uw Bericht

  [recaptcha]

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat: .

  Locatie

  Afhankelijk van het seizoen vinden onze activiteit plaats op  Veld 6 van het Fallonstadion, bij Sportcity of in de Sporthall van de Lycée Mater Dei.

  Tijdens de ZOMER

  Thuiswedstrijden en buitentrainingen  (van maart tot oktober) vinden plaats op ons veld in het Fallonstadion (veld 6). De makkelijkste weg om het veld te bereiken is via de smalle aardeweg naast de IRAHM. Deze weg brengt je naar een kleine parking. Het adres van IRAHM is:

  Albert Dumontlaan 40

  1200 Sint-Lambrechts-Woluwe.

  Het veld maakt deel uit van de sportfaciliteit: Fallonstadion. Het officiële adres van het stadium is (we raden niet aan om dit adres te gebruiken met de GPS, het brengt naar de andere kant van het complex)

  J.-F. Debeckerlaan 64

  1200 Sint-Lambrechts-Woluwe.

  Tijdens de WINTER

  In de winter zijn de trainingen voor Baseball Heren (BB1 en BB3) (cf. pagina Horaires) in de sporthal van  Sportcity (Salomélaan 2 in 1150 Sint-Pieters-Woluwe):

  Trainingen voor Beeball,  Softball Dames (Reserven) en Softball Heren vinden plaats in de sporthal van de Lycée Mater Dei (av. de l’Aviation 72, 1150 Woluwé-Saint-Pierre):

  Trainingen voor Kadetten en Softball Dames (D1) vinden plaats in de sporthal van het Koninklijke Atheneum Etterbeek (Edmond Mesenslaan 2, 1040 Etterbeek):

  Trainingen voor Miniemen vinden plaats in het Don Bosco College (Chaussée de Stockel 270, 1200 Woluwe-Saint-Lambert):