Registratie

Brussels Kangaroos verwelkomt mannen en vrouwen van beginners tot ervaren spelers vanaf 3,5 jaar. Bekijk de schema’s van de verschillen groepstrainingen en wedstrijden  (volgens leeftijd en geslacht) op de TRAININGSSCHEMA.

Hier lees je hoe je bij de club kunt komen.

Je mag gratis twee trainingen volgen voor je je aansluit,  hier ben je verzekerd door onze verzekeringspolis.  Trek gewoon sportkleren aan, kom naar het veld waar de trainingen door gaan (zie LOCATIE) best stuur je wel een mailtje voor je komt naar . Al het materiaal dat je nodig hebt om te beginnen wordt voorzien door de club ( alleen de beschermingsschep voor de jongens/mannen niet). Na deze twee testtrainingen moet je je inschrijven bij de club om verzekerd te zijn en om deel te nemen aan volgende trainingen en wedstrijden.

Om je in te schrijven moet je het officiële inschrijvingsformulier van de Belgische – Franstalige Baseball en Softball Liga downloaden en invullen (je vindt het hier of onder NUTTIGE DOCUMENTEN). Dit document bevat een medisch onderdeel waar je dokter moet bevestigen dat je mag spelen. De inschrijvingsprocedure is gemaakt in 3 simpele stappen

  1. Zend het ingevulde document naar ;
  2. Voeg een pasfoto bij de e-mail, minder dan 100KB;
  3. Schrijf het inschrijvingsgeld (zie de bedragen beneden) over naar Brussels Kangaroos BE28 7440 6373 1720 (BIC: KREDBEBB) met de vermelding van de naam en het geboortejaar van de speler.

Ploegen in 2023

PloegenBaseball/SoftballGeslachtGeboortejaar (leeftijd)
BeeballBaseball (aangepast)MaleFemale2016-2019 (4 tot 7 jaar)
MiniemenBaseballMaleFemale2012-2016
KadettenBaseballMaleFemale2009-2011
SeniorenBaseballMale< 2008
SeniorenSoftballMale< 2008
SeniorenSoftballFemale< 2008

Lidgeld 2023

De licenties zijn gelanceerd vanaf december, zodat u een vergunning hebben en verzekerd zijn van 1 januari tot met 31 december. Daartoe vragen we om een bijdrage die de outdoor seizoen en het indoor seizoen zal dekken te betalen. Als welkomstgeschenk krijgen alle nieuwe leden €15 korting.

PloegVolledig seizoen (*)
Beeball155 €
Pupilles - Miniemen – Kadetten - Softball < 16 jaar235 €
Kadetten - Juniors - Seniors - Softball ≥ 16 jaar265 €
Recreanten (geen competitie) < 16 jaar180 €
Recreanten (geen competitie) ≥ 16 jaar200 €
Coach1 gratis spelerslicentie
  • Familiekorting: 10% korting voor de 2de speler, 20% korting vanaf de 3de speler ( in dalende volgorde van de leeftijd)
  • Geen extra kosten voor een dubbele licentie (baseball en softball)
  • Een extra kost van 15 euro voor late betalers (na 20 januari) met uitzondering van nieuwe leden**
  • Door het lidgeld te betalen, word je een officieel lid tot de einde van het seizoen viering, die zorgt voor de afronding van het zomer seizoen.

*BELANGRIJK* De meeste gezondheidsverzekeringen geven een  deel van het lidgeld van een sportclub terug. Bekijk dit  en vraag aan on om het nodige document voor deze korting te tekenen (1 keer per jaar) :

Als voorbeeld:

**Nieuwe leden mogen contact opnemen met het secretariaat () betreffende het lidgeld.